dilluns, 21 de maig del 2012

VAGA 22 de MAIG


La direcció de la nostra escola ens informa que:

Demà 22 de maig hi ha convocada una VAGA en tot l'ensenyament per tal de protestar per les retallades que els diferents governs (estatal i català) estan aplicant en contra de l'educació pública.

Aquestes retallades signifiquen per la nostra escola que:

- Es reduirà encara més el professorat.
- S'augmentarà el nombre d'alumnes per aula, fins a 30.
- No hi haurà substitucions de les baixes fins transcorreguts 10 dies. Això vol dir que l'alumnat que tingui el seu titor de baixa tindrà un mestre diferent cada hora.
- S'augmentaran les hores lectives del professorat.

LA MAJORIA DE MESTRES de l'escola Sant Esteve, faran ús d'aquest dret constitucional de vaga i faran vaga i no treballaran.

Aquest fet provocarà que l'escola no pugui atendre degudament l'alumnat. Només hi haurà serveis mínims que són els que dicta el Departament d'Educació.
La vaga NO afectarà el servei de transport escolar ni el menjador.

AMPA què diu?

Des de l'AMPA de l'escola Sant Esteve volem donar tot el nostre recolzament a aquesta jornada de protesta ja que les retallades afecten de manera directa a la qualitat de l'ensenyament que reben els nostres fills i filles. Sense una escola pública i de qualitat una societat no pot prosperar adequadament ni pot afrontar els reptes de futur que l'actual situació reclama. 

Per aquest motiu animem als docents que treballen a la nostres escola en la seva protesta i ens hi adherim, tot desitjant que s'aturin les retallades en l'educació pública catalana.