divendres, 30 de gener de 2015

Dia de la Pau


Avui és un dia especial a l’escola Sant Esteve. Avui fan una festa! Celebren el dia de la Pau.

Els nens i nenes de l’escola han estat treballant aquests dies una cançó per agermanar-se i dir amb veu alta que és posible viure en pau.

El títol de la cançó és el Swing de la Pau i té una melodia que convida a ballar.
A més, la lletra és emotiva i ens diu que tots plegats podem aconseguir allò que els polítics no els dóna la gana de fer, conviure sense odi ni disputes de poder.

Els nostres nens i nenes avui s’han despertat contents i s’han vestit amb més detall. Alguns s’han posat els seus texans preferits d’altres la seva samarreta de la sort, els més presumits I les més coquetes  segur que s'han perfumat… Tot per compartir una jornada diferent amb els seus companys, companyes i mestres.

Avui és un dia important per als nostres fills i filles però també ho és per a nosaltres els pares i mares. Perquè l’escola és el lloc on aprenen conceptes matemàtics i normes ortogràfiques però també és on aprenen a respectar-se, estimar-se i compartir. I aquests són els valors que els portaran lluny, com a persones.

Des de l’Ampa volem agrair a la comunitat educativa la tasca que fan amb aquesta celebració.


Els animem a continuar-la treballant perquè és a l'escola on els nostres fills i filles poden adonar-se que la realitat que hi ha actualment al món pot ser una altra de molt diferent si tots plegats hi estem d'acord i sumem les nostres forces.

Feliç dia de la Pau.


dimarts, 27 de gener de 2015

Menú del febrerUna plata d'enciam
ben amanida, ben amanida,
una plata d'enciam
ben amanida amb oli i sal.
Sucarem un tros de pa,
per qui toqui, per qui toqui;
sucarem un tros de pa,
per qui toqui anar a amagar.Podeu descarregar-lo aquí
divendres, 23 de gener de 2015

ENTRADES GRATIS PEL TEATRE!

HA ACABAT EL CONCURS PER ACONSEGUIR ENTRADES PEL TEATRE GRATIS!


Gràcies a tots per participar! Si no heu aconseguit les entrades gratis podeu acostar-vos al teatre que només valen 5€ i l'espectacle està molt bé!


Els afortunats que han estat atents al twitter i al facebook de l'AMPA, i que s'emporten entrades dobles per anar a veure l'Avi Tonet al teatre han estat:

Carlos Duch
Anna Vilà
Elisabet Biarnés
Jordi Ruiz
Lidia Perez

FELICITATS!!!

I no deixeu de visitar el nostre facebook a:

o el nostre perfil de twitter:


dijous, 22 de gener de 2015

Regalem 10 entrades per anar al teatre!


M'agrada anar al teatre, i més si és al meu poble, i més si hi vaig acompanyat, i més si em regalen les entrades, i més si és diumenge!

Si estàs d'acord amb tot això, t'informem que el diumenge, 25 de gener a les 6 de la tardaal Teatre-cinema municipal de Caldes fan TEATRE PER A NENES I NENS:

“L’avi Tonet”, de la Cia. Jordi del Rio. 
Durada: 
60 minuts. 

Públic recomanat: entre 6 a 12 anys.

Preu entrada: 5 €. 

I la bona notícia és que ens van regalar a l'AMPA 10 entrades i que les donarem als 5 primers socis que retweetegin el nostre missatge al Twitter: "M'agrada de l'escola Sant Esteve perquè..." (i digueu la vostra, és clar!)

Serán dos entrades per cadascú dels primers 5 socis que participin en aquesta iniciativa, que esperem que sigui tot un èxit :)[El teatre està Organitzat per l’Ajuntament de Caldes de Malavella amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Girona i de La Troca Produccions Artístiques.]

dilluns, 12 de gener de 2015

Menú gener

Podeu descargar-lo aquí

Rebuts del menjador


Us informem que la remesa de rebuts del menjador escolar del mes de desembre s’endarrerirà per espai d’una setmana com a mínim, per causes alienes a l'Ampa.

Moltíssimes gràcies per la seva comprensió :)