dimecres, 22 de juny de 2016

Recull d'imatges de la festa de fi de curs

Us presentem un recull d'imatges de la festa de fi de curs de dissabte 18 de juny. Tot i el mal temps i els canvis d'última hora, la festa va sortir molt bé! Molta feina, però va valdre la pena. Gràcies a tots per ser-hi!

dimecres, 8 de juny de 2016

Festa de fi de curs - Dissabte 18 de juny

Ja som a la recta final del curs i queden poquets dies… I, per no perdre les bones tradicions de l’AMPA, volem fer una cloenda com cal!

Serà el dissabte18 de juny i hi haurà moltes activitats. A mitja tarda farem exhibicions de les activitats extraescolars, tallers de maquillatge, globoflèxia i disfresses i, com a novetat d'aquest any, es farà la festa de l'escuma i es posaran inflables al pati de l’escola. També hi haurà l'actuació del grup d'animació infantil Intru.

Després continuarem amb un sopar al que esteu tots convidats! Què heu de fer? Doncs molt fàcil, només cal que compreu els tiquets pel sopar a les llibreries Solés i Tau fins al 13 de juny. Preu: 5,00 €.  

I per acabar, tancarem amb les actuacions musicals dels grups instrumentals de l’Escola de Música de Caldes.

Esperem la vostra assistència i confiem que gaudiu d’un dia molt especial. No hi podeu faltar! Us hi esperem a tots!

divendres, 3 de juny de 2016

Programa del casalet de tarda

Us adjuntem el programa del casalet de tarda que es durà a terme del 6 al 21 de juny durant la jornada continuada. Passeu-vos-ho molt bé!