dimecres, 27 de maig de 2015

Sobre la jornada intensiva al juny

Des de la junta de l'AMPA de l'escola volem aclarir quina és la nostra posició en relació al text que ens han enviat des de l'escola per recollir l'opinió sobre la jornada intensiva del juny. Compartim el nostre comunicat i us demanem que el compartiu amb la resta de famílies de l'escola per tal que tothom pugui opinar lliurement. Gràcies.

Benvolgudes famílies:

El passat divendres la direcció de l’escola va passar un document en què es demanava l’opinió a les famílies sobre si volem que els nostres fills i filles vagin de colònies (només 6è) i facin excursions de tot el dia, però sempre vinculat a l’acceptació de la jornada intensiva, i que ha suscitat certa polèmica.

Sobre aquest assumpte volem aclarir:

Que el consell escolar (màxim òrgan de decisió de l’escola, composat per: l’equip directiu, representants del claustre de mestres, del personal laboral, dels pares i mares, un representant de l’AMPA, i un de l’Ajuntament) el passat dijous 21 de maig va votar sobre la possibilitat de fer jornada intensiva les dues darreres setmanes de juny del proper curs 15-16.
La proposta de jornada intensiva va ser rebutjada perquè no va obtenir prou majoria.

Aquesta situació no és nova, fa anys que la proposta de jornada intensiva pel mes de juny sempre és rebutjada pel consell escolar i això genera malestar entre l’equip de mestres de l’escola. Per aquest motiu, aquests darrers anys, des del claustre de mestres, s’ha decidit legítimament no fer colònies ni excursions de tot el dia, ja que els suposa treballar més hores i no poder-les recuperar.

Donat que l’assumpte de la jornada intensiva genera polèmica cada curs, en el consell escolar es va acordar consultar-ho a les famílies. El document que ens ha passat l’escola té la voluntat de recollir l’opinió de les famílies, però des de l’AMPA no acabem de compartir la manera com ho fa. És per això que us animem a donar la vostra opinió lliurement. Si aquesta no es correspon amb cap de les dues opcions que ens ofereixen des del centre, podeu escriure-la en el mateix document a la part del darrera.

Sigui quina sigui la vostra opinió (continuar igual que fins ara, fer colònies però sense jornada intensiva al juny o qualsevol altra), creiem que aquest assumpte és prou important perquè manifesteu allò que penseu i voleu per als vostres fills i filles. Fins i tot si ja heu contestat el document marcant alguna de les dues opcions però ho voleu matisar o completar, ho podeu fer lliurement. Es tracta de recollir l’opinió de totes les famílies per poder prendre una decisió de consens.

Gràcies
Junta de l’AMPACap comentari:

Publica un comentari