divendres, 30 de gener del 2015

Dia de la Pau


Avui és un dia especial a l’escola Sant Esteve. Avui fan una festa! Celebren el dia de la Pau.

Els nens i nenes de l’escola han estat treballant aquests dies una cançó per agermanar-se i dir amb veu alta que és posible viure en pau.

El títol de la cançó és el Swing de la Pau i té una melodia que convida a ballar.
A més, la lletra és emotiva i ens diu que tots plegats podem aconseguir allò que els polítics no els dóna la gana de fer, conviure sense odi ni disputes de poder.

Els nostres nens i nenes avui s’han despertat contents i s’han vestit amb més detall. Alguns s’han posat els seus texans preferits d’altres la seva samarreta de la sort, els més presumits I les més coquetes  segur que s'han perfumat… Tot per compartir una jornada diferent amb els seus companys, companyes i mestres.

Avui és un dia important per als nostres fills i filles però també ho és per a nosaltres els pares i mares. Perquè l’escola és el lloc on aprenen conceptes matemàtics i normes ortogràfiques però també és on aprenen a respectar-se, estimar-se i compartir. I aquests són els valors que els portaran lluny, com a persones.

Des de l’Ampa volem agrair a la comunitat educativa la tasca que fan amb aquesta celebració.


Els animem a continuar-la treballant perquè és a l'escola on els nostres fills i filles poden adonar-se que la realitat que hi ha actualment al món pot ser una altra de molt diferent si tots plegats hi estem d'acord i sumem les nostres forces.

Feliç dia de la Pau.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada